Projects  /   Composed Play Project Gallery
Project Overview

This property is located on a corner lot of a quiet cul-de-sac, shielded from neighboring properties by topography and groves of California Oaks. The client sought to expand the use of the yard for entertaining and for young children to play by removing an outdated swimming pool. A large terrace along the length of the home is shaded by a new pavilion, with a fireplace and seating area at one end. The lawn, two steps down from the terrace, provides a soft play area and free access to a play structure. Materials and color palette were chosen for compatibility with the vintage home. Plantings recall the clients East Coast roots, blending the property seamlessly into the California environment and lifestyle.



Collaborators

Landscape Contractor: Barry Friesen, Dawn Landscape
Photography: Jason Liske

 
Featured  /  Composed Play Project Overview